spoedservice

Verstoppingen tot dakbedekking

010-2681920
snel bereikbaar

Ervaren vakmannen

CV installatie/reparatie

Wat te doen bij verstoppingen in Vlaardingen?

Verstoppingen kunnen vervelende gevolgen hebben. Zeker in tijden van hevige regenval, wanneer het essentieel is dat het water goed weg kan lopen. Ondervindt u overlast door verstoppingen? Wanhoop dan niet! Want ook in Vlaardingen is een deskundige loodgieter te vinden die u graag snel en doeltreffend uit de brand helpt. En niet alleen voor het ontstoppen van uw afvoer zijn wij het juiste adres!

Verstoppingen vlaardingenUw loodgieter in Vlaardingen: Een uitgebreide service

Bent u dus op zoek naar een loodgieter in Vlaardingen die uw afvoer of riool kan ontstoppen, dan lossen wij uw probleem snel en effectief op. Maar wist u dat u ook voor tal van andere zaken bij ons terecht kunt? Ook voor het aanleggen van uw waterleiding, voor dakgootreparaties of de aanleg van uw CV installatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Snelle service? Eén telefoontje is voldoende!

Zit u verlegen om een snelle service? Wacht dan vooral niet te lang en neem contact met ons op! Onze deskundige loodgieters in Vlaardingen komen met alle plezier uw riool of afvoer ontstoppen. Snel, efficiënt en dat terwijl u bij ons toch verzekerd kunt zijn van aantrekkelijke tarieven. Wilt u liever eerst een offerte, of ontvangt u graag meer informatie over de andere diensten die wij u kunnen bieden? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Vul eenvoudig ons contactformulier in, of maak gebruik van ons speciale telefoonnummer. Wij helpen u graag droog de winter door!

Onze werkwijze bij een verstopping in huis

Bij een verstopping van uw afvoer kunt u deze eerst zelf proberen op te lossen. Er zijn bij vrijwel iedere supermarkt chemische ontstoppingsmiddelen te koop. Let wel, deze ontstoppingsmiddelen werken vaak alleen bij een beginnende verstopping. Mocht uw afvoer bijna niet meer doorlopen, dan kunt u beter direct voor de hulp van onze loodgieters kiezen. Bij een verstopping in Vlaardingen volgen wij een vaste werkwijze, om deze snel en vakkundig voor u op te lossen.

Camera-inspectie van de afvoer

Voordat we de afvoer ontstoppen, zullen we een camera-inspectie uitvoeren. Hierbij wordt met een kleine camera in de afvoer gekeken, om de bron van de verstopping te achterhalen. Op basis van deze bron wordt naar een passende oplossing gezocht. Dit kan het verwijderen van proppen restafval met een klein haakje zijn. Ook het onder een hoge druk doorspuiten van de afvoer behoort tot onze mogelijkheden.

Eindinspectie na het oplossen van verstoppingen

Nadat wij uw afvoer ontstopt hebben, zullen we altijd een laatste camera-inspectie voor u uitvoeren. Met deze laatste inspectie kunnen we u ervan verzekeren, dat uw afvoer weer helemaal schoon is. Een nieuwe verstopping binnen een paar weken is op deze manier uitgesloten! Ook geven we u graag tips om nieuwe verstoppingen tegen te gaan.