spoedservice

Verstoppingen tot dakbedekking

010-2681920
snel bereikbaar

Ervaren vakmannen

CV installatie/reparatie

CV ketel installatie in Vlaardingen

Heeft u de laatste tijd regelmatig te maken met een storing in uw CV ketel? Dan kan dit erop wijzen dat uw ketel aan vervanging toe is. Besluit echter nooit direct om uw ketel te vervangen, maar laat onze loodgieter altijd eerst een inspectie uitvoeren. Mogelijk kunnen wij uw CV ketel nog wel repareren. Is dit niet het geval? Dan doet u er goed aan zo snel mogelijk onze loodgieter in te schakelen voor de installatie van een CV ketel. De kans is groot dat u hier zelf uw handen niet aan wilt branden. Geen probleem, want onze loodgieter uit Vlaardingen klaart deze klus maar wat graag voor u.

Waarom niet zelf uw CV ketel installeren?

cv-ketel-installatieEen CV ketel is misschien wel het meest complexe apparaat dat aanwezig is in uw woning. De ketel zorgt ervoor dat het water opgewarmd wordt. Dit gebeurt met behulp van gas. In uw CV ketel komen de nodige leidingen bij elkaar. Dit maakt het natuurlijk niet makkelijker om zelf een CV ketel installatie uit te voeren, zeker niet als leek. Trekt u toch de stoute schoenen aan? Dan is de kans groot dat uw ketel na de installatie niet werkt. Het is namelijk zeer waarschijnlijk dat u niet alles op de juiste wijze aansluit. Dit zorgt ongetwijfeld voor problemen en daar zit u natuurlijk niet op te wachten.

Professionele CV ketel installatie

Wilt u dat een CV ketel installatie snel en goed uitgevoerd wordt? Laat dit dan over aan onze loodgieter uit Vlaardingen. Onze loodgieters houden zich namelijk vaak bezig met CV ketel installatie. Het installeren van een nieuwe ketel is voor ons dan ook een fluitje van een cent. Het kost u weliswaar geld, maar u weet wel zeker dat de installatie naar behoren wordt uitgevoerd. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw ketel niet werkt. Wij garanderen u namelijk een werkend apparaat na CV ketel installatie door onze loodgieter. Neem contact met ons op.