spoedservice

Verstoppingen tot dakbedekking

010-2681920
snel bereikbaar

Ervaren vakmannen

CV installatie/reparatie

Met regelmatig CV onderhoud in Vlaardingen bent u de problemen voor

U kunt niet zonder een goed werkende cv-ketel die ervoor zorgt dat uw kamers in huis verwarmd zijn en er warm water uit uw douchekop komt. Voorkom een koude douche of koude huiskamer en laat regelmatig cv-onderhoud plegen door de erkende en ervaren installateur in Vlaardingen. Dan bent u altijd de problemen voor. Hiermee voorkomt u dat de onderdelen van uw cv-ketel sneller slijten en bovendien worden problemen eerder opgemerkt. Dit leidt tot een langere levensduur van de cv-installatie tegen minder kosten.

Jaarlijks cv-onderhoud in Vlaardingen verlengt de levensduur van uw ketel

Een storing aan uw cv-ketel komt nooit gelegen. Er kan natuurlijk een acuut CV-ketel onderhoudprobleem ontstaan, maar de kans op een plotseling defect is veel kleiner als er regelmatig cv-onderhoud aan de cv-ketel plaatsvindt. Daarom is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten met de betrouwbare en betaalbare installateur in Vlaardingen. Wij komen jaarlijks langs om uw verwarmingsinstallatie na te kijken, waarbij alle belangrijke onderdelen worden gecheckt. Hierdoor is er altijd een actueel beeld van de staat van uw cv-ketel. Nog voordat er een storing optreedt, wordt het betreffende onderdeel vervangen. Hierbij wordt de verwarmingsketel helemaal schoongemaakt om het alles goed te laten werken.

Met een voordelig contract voor cv-onderhoud kunt u te allen tijde gebruikmaken van onze reparatieservice. Dus ook bij een acute storing aan uw cv-ketel kunt u bellen naar de professionele loodgieter in Vlaardingen. Wij komen direct langs en repareren of vervangen vakkundig uw cv-ketel.

Voordelen van cv-ketelonderhoud in huis

CV-onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw cv-ketel. Zo hoeft deze minder snel vervangen te worden, wat hoge kosten voorkomt! Ook zal het rendement van uw cv-ketel op een hoger niveau blijven als u regelmatig cv-onderhoud uit laat voeren. Het rendement van de cv-ketel bepaalt hoeveel energie er verbruikt moet worden om uw ruimtes te verwarmen. Een hoog rendement maakt zodoende, dat uw energieverbruik op jaarbasis afneemt. Meer weten over de invloed van cv-onderhoud op het rendement van uw cv-ketel? Neem vrijblijvend contact op met onze cv-installateurs.

Door regelmatig cv-onderhoud aan uw cv-ketel uit te laten voeren gaat u nare storingen tegen. Zeker in de winter kan het erg vervelend zijn als u met een cv-storing te maken krijgt. Immers moet u er niet aan denken om dan zonder verwarming te zitten. Door regelmatig cv-onderhoud uit te laten voeren kunnen versleten onderdelen tijdig vervangen worden. Ook kan de binnenzijde van de cv-ketel gereinigd worden. Zo voorkomt u dat stofhopen tussen onderdelen de werking van uw cv-ketel belemmeren. Wanneer cv-onderhoud niet meer rendabel is, kunnen we uw cv-installatie voor u vervangen. Het vervangen van een cv-ketel wordt bij ons altijd voorafgegaan door een passend advies over uw mogelijkheden.