Gaslekkage in Vlaardingen laten verhelpen

Lekkages komen in verschillende soorten voor binnen woningen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende kraan, een lekkende waterleiding, een lekkage rond de afvoerleiding, enzovoorts. Bovenal is het bij lekkage belangrijk, om zo snel mogelijk voor oplossingen te zorgen. Bij een waterlekkage is de kans op waterschade aan uw woning of meubels bijvoorbeeld bijzonder groot. Ook bij een gaslekkage in Vlaardingen is het erg belangrijk, om deze zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een gaslekkage kan verschillende zeer gevaarlijke risico’s met zich meebrengen. Onze loodgieters helpen u graag bij het oplossen van een gaslekkage in Vlaardingen. Ook voor het oplossen van andere soorten lekkages kunt u bij ons terecht.

Mogelijke gevolgen van een gaslekkage in huis

Een gaslekkage brengt twee grote risico’s met zich mee. Zo kan de gaslekkage ertoe leiden dat er een explosiegevaar in huis ontstaat. Dit explosiegevaar ontstaat op het moment dat het gas in contact komt met open vuur. Mocht u een sterke gaslucht in huis ruiken, dan is het raadzaam om geen open vuur meer te gebruiken in huis. Zo neemt u geen onnodige risico’s bij een mogelijke gaslekkage. Ook kan een gaslekkage een koolmonoxidevergiftiging tot gevolg hebben. Hierbij kunt u in het ergste gevallen verstikken in uw eigen tong. Er zijn verschillende middelen om de kans op een koolmonoxidevergiftiging te verkleinen.

Hulpmiddelen tegen een gaslekkage

Om de kans op een gaslekkage in huis te verkleinen, is het raadzaam om werkzaamheden op het gebied van gasaansluitingen en gasleidingen altijd aan een loodgieter over te laten. De loodgieter weet op welke manier de verschillende klussen het beste kunnen worden uitgevoerd. Op deze manier minimaliseert u de kans op fouten en daarmee op lekkages. Ook is het raadzaam om een koolmonoxidemelder op te hangen. Deze koolmonoxidemelder waarschuwt u op het moment, dat het percentage koolmonoxide in de lucht te hoog wordt. Zo neemt de kans op een verstikking af! Zet ramen en deuren open bij het signaal van de koolmonoxidemelder.

Met spoed een gaslekkage in Vlaardingen oplossen

Wanneer u te maken heeft met een gaslekkage in huis, wilt u deze zo snel mogelijk laten verhelpen. Schakel de hulp van onze spoedloodgieter in Vlaardingen in, om een gaslekkage met spoed op te lossen. Onze spoedloodgieter staat 24/7 voor u klaar, om de helpende hand te bieden bij verschillende loodgietersproblemen. Vaak staan we al binnen een half uur bij u voor de deur, om het probleem met de gasleidingen of gasaansluiting in huis op te lossen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Spoedservice
Lekkages tot sanitair
Ervaren vakmannen
Cv installatie/reparatie

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. lekkages en cv-ketel installatie en onderhoud. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag!

Oomen loodgieters logo
Menu
Call Now Button