spoedservice

Verstoppingen tot dakbedekking

010-2681920
snel bereikbaar

Ervaren vakmannen

CV installatie/reparatie

Heeft u last van een lekkage in Vlaardingen?

Een lekkage kan in verschillende varianten voorkomen in uw woning. Zo kan uw waterleiding bijvoorbeeld beschadigd zijn. Daarnaast kan de dakbedekking op uw woning schade hebben opgelopen. Beide lekkages hebben één overeenkomst: er komt water uw woning binnen. Dit water zorgt niet alleen voor gevaarlijke situaties, maar richt ook nog eens veel schade aan. Bij een lekkage in Vlaardingen moet u dan ook altijd direct optreden. Toch schakelt nog lang niet iedereen een loodgieter in bij een lekkage.

Wat kunt u bij een lekkage in Vlaardingen?

Bij een lekkage in Vlaardingen proberen mensen vrijwel altijd eerst zelf een oplossing te bedenken. Doel hiervan is de schade zoveel mogelijk te beperken. Dat is natuurlijk goed. Probeer het lek echter niet zelf te dichten, maar laat het met rust. De kans is namelijk groot dat er alleen nog maar meer schade ontstaat wanneer u zelf aan het lek prutst. Zodoende komt er dus ook alleen maar meer water naar binnen. Wel kunt u bij een lekkage proberen het water zoveel mogelijk op te vangen. Gebruik hiervoor bakken, emmers of handdoeken. Op deze manier komt er heel wat minder water op uw vloer, muur of meubels, waardoor schade beperkt blijft.

Lekkage laten verhelpen door loodgieter

Heeft u een lekkage in Vlaardingen ontdekt? Schakel dan direct onze loodgieter in. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen. Onze professionele loodgieters hebben uw lekkage binnen de kortste keren gedicht. Daarnaast doen zij er alles aan om de kans op herhaling te voorkomen. Heeft u te maken met een grote lekkage? Dan doet u een beroep op onze spoedservice. Deze hebben wij speciaal in het leven geroepen voor spoedgevallen. Dankzij deze service kunt u 24/7 contact met ons opnemen, ook bij een lekkage in Vlaardingen. In de avond, ’s nachts of in het weekend: wij komen direct naar u toe!

Onzichtbare lekkage opsporen

Lekkage VlaardingenIn het geval van een lekkage stroomt er vrijwel altijd water naar binnen. Vaak is dit direct zichtbaar. Dit hoeft overigens niet altijd het geval te zijn. Er kan namelijk ook sprake zijn van een onzichtbare lekkage in Vlaardingen. Een dergelijk probleem wordt meestal pas in een later stadium opgemerkt. De schade is in dat geval vaak niet meer te overzien. Heeft u het vermoeden dat er ergens een lek zit, maar kunt u deze niet vinden? Doe dan een beroep op onze loodgieter. Met onze speciale apparatuur kunnen wij iedere lekkage namelijk altijd opsporen.