spoedservice

Verstoppingen tot dakbedekking

010-2681920
snel bereikbaar

Ervaren vakmannen

CV installatie/reparatie

Professionele hulp bij een lekkende kraan in

Een lekkende kraan in Vlaardingen kan behoorlijk vervelend zijn. Niet alleen wekt het tikkende geluid van het druppende water ergernissen op bij veel mensen. Ook kan een lekkende kraan voor waterschade zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het vocht wat van het aanrechtblad op een vloer drukt en in het hout trekt. In het ergste geval resulteert dit in houtrot, waarbij een groot deel van de vloer vervangen zal moeten worden. Reden genoeg om tijdig hulp in te schakelen bij een lekkende kraan in Vlaardingen. Die hulp kunnen onze loodgieters u bieden.

Mogelijke gevolgen van een lekkende kraan

Reeds werd al beschreven, dat een lekkende kraan voor ergernissen kan zorgen bij woningbezitters. Het tikkende geluid is helaas niet te stoppen, zonder het probleem rond de lekkende kraan op te lossen. De complexiteit van dit probleem maakt, dat het vaak lastig is om dit probleem zelf te verhelpen. Daarbij kan het water bij een lekkende kraan in een keukenkastje druppen, als de lekkage zich bijvoorbeeld rond de sifon van de kraan bevindt. In dit geval trekt het vocht in het hout van de keukenkastjes, met alle gevolgen van dien. Net als bij een houten vloer, kan er ook in een houten keukenkastje houtrot ontstaan.

Lekkende kraan in Vlaardingen laten verhelpen

Wanneer er sprake is van een lekkende kraan in huis, kunt u dit zelf proberen op te lossen. Dit doet u bijvoorbeeld door de verschillende rubbertjes in de kraan te vervangen. Het kan voorkomen dat een dergelijk rubbertje scheurt, waardoor de verschillende onderdelen niet langer op elkaar aansluiten. Via de speling die hierbij ontstaat, sijpelt het vocht vervolgens uit de kraan. Door de rubbers te vervangen, wordt dit probleem verholpen. Mocht het niet lukken om deze rubbers te vervangen, dan kunt u onze loodgieters uit Vlaardingen inschakelen. Wij sporen de bron van de lekkende kraan op en zorgen direct voor een oplossing.

Met spoed een lekkende kraan oplossen

Mogelijk is het probleem Lekkende kraan in Vlaardingenrond de lekkende kraan dermate groot, dat u niet tot een volgende werkdag kunt wachten met het oplossen hiervan. In zo’n situatie kunt u terecht bij onze spoedloodgieter. De spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, om dergelijke problemen op te lossen. Vaak staan we binnen een half uur bij u op de stoep, om de lekkage te verhelpen. Probeer het water in de tussentijd zo goed mogelijk zelf op te vangen.