Spoedservice
Verstoppingen tot dakbedekking
Ervaren vakmannen
CV installatie/reparatie
010-2681920
snel bereikbaar

Loodgieter met spoeddienst in Vlaardingen

Als u in de omgeving  van Vlaardingen woont kunt u altijd met onze loodgieters bellen voor een afspraak. Onze loodgieter heeft namelijk een speciale spoeddienst. Hiermee kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Wanneer doet u een beroep op onze spoeddienst in Vlaardingen?

Onze spoeddienst in Vlaardingen is uiteraard alleen bedoeld voor spoedgevallen. Maar wanneer is er sprake van een spoedgeval? Veel mensen hebben hier geen weet van. U kunt onze spoeddienst onder meer inschakelen bij een lekkage. Niet alleen bij een lekkage aan uw leidingen doet u een beroep op ons, maar ook bij een daklekkage. Een lekkage kan veel schade aanrichten, waardoor het verstandig is deze zo snel mogelijk te verhelpen. Onze spoeddienst is echter ook geschikt voor hardnekkige verstoppingen. Deze kunnen immers ook voor de nodige overlast zorgen. Enkele voorbeelden van spoedwerkzaamheden zijn:

  • Waterlekkage
  • Daklekkage
  • Gaslekkage
  • Verstoppingen

Twijfelt u of het een spoedgeval betreft? Neem dan gewoon contact met ons op en wij geven u direct antwoord.

7 dagen per week bereikbaar

Onze loodgieters zijn 7 dagen per week beschikbaar, van maandag tot en met zondag staan onze loodgieters van 9:00 tot 22:00  klaar om u van uw problemen af te helpen.

Niet alleen snel, maar ook vakkundig!

Dankzij onze spoeddienst in Vlaardingen bent u altijd snel verlost van uw probleem. Snelheid staat bij ons hoog in het vaandel, maar wij staan ook garant voor kwaliteit. U hoeft er bij ons dus niet bang voor te zijn dat wij uw probleem alleen tijdelijk verhelpen. Nee, de loodgieters van onze spoeddienst verhelpen uw probleem ook op vakkundige wijze. Doet u een beroep op onze loodgieter? Dan hoeft u er dus niet bang voor te zijn dat het probleem binnen afzienbare tijd nogmaals opduikt. Daar zorgen de loodgieters van onze spoeddienst in Vlaardingen wel voor.