Spoedservice
Verstoppingen tot dakbedekking
Ervaren vakmannen
CV installatie/reparatie
010-2681920
snel bereikbaar

De dakdekker in Vlaardingen, uw specialist in allerhande dakwerkzaamheden

Heeft u last van een daklekkage? Of wilt u een nieuwe dakbedekking laten aanbrengen? Dan kunt u professionele dakdekker in Vlaardingen inschakelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden. Wij verzorgen onderhoud, renovaties en vernieuwingen voor particulieren en bedrijven. Hierbij maken wij alleen gebruik het van het beste materiaal. Zoals betonnen dakpannen, bitumen en zink. Als vakbekwame dakdekker in Vlaardingen laten wij u niet wachten. Als u een noodgeval heeft kunt u onze spoedservice bellen, dan zijn wij direct onderweg om uw probleem te verhelpen.

Altijd een oplossing op maat voor uw dakwerkzaamheden

Dakdekker vlaardingen

Het dak van uw huis, kantoor of bedrijfshal heeft door het jaar heel wat te verduren. Omdat de wisselende weersomstandigheden op de kwaliteit van uw dak werken, kan er schade ontstaan. De betrouwbare en voordelige dakdekker in Vlaardingen kan ernstige schade voorkomen door tijdig onderhoud of een renovatie van het dak. Ook een lekkage wordt snel en adequaat verholpen. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst met een dakisolatie, zodat uw woning goed wordt geïsoleerd. Bovendien bespaart u hiermee op uw energiekosten.

  • Dakbedekking
  • Dakisolatie
  • Daklekkage
  • Dakreparatie

Een probleem aan uw dak vraagt om een deskundige dakdekker. U kunt hierbij rekenen op ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring. Hierdoor zullen wij altijd een oplossing op maat kunnen aanbieden. Dat kan zijn een advies voor duurzame dakpannen, voor onderhoudsvriendelijk bitumen of voor een stijlvol zinken dak. Ga in zee met een erkende en vertrouwde dakdekker in Vlaardingen die tegen een scherp tarief werk van hoge kwaliteit aflevert. Neem telefonisch of via onze website contact met ons op met uw hulpvraag of offerteverzoek. Wij helpen u graag.

Advies over geschikte dakbedekking

Bij de aan- of nieuwbouw van uw woning mag een geschikt type dakbedekking niet ontbreken. Vroeger was het gebruikelijk om traditionele dakpannen te gebruiken op een schuin dak. Op platte daken koos men vervolgens vaak voor een bitumen dakbedekking. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden veel uitgebreider dan deze twee opties! Een persoonlijk advies van onze dakdekker in Vlaardingen kan zodoende wenselijk zijn. Welke optie past het beste bij uw dak? Op welke manier verhoogt u de isolatiewaarde van uw woning met een geschikt type dakbedekking? Of welke dakbedekking kost het minste onderhoud? Wij voorzien u graag van advies over geschikte dakbedekking.

Verschillende soorten dakbedekkingen

Dakbedekkingen worden tegenwoordig in tal van verschillende soorten aangeboden. Zo kunt u naast een dakbedekking van dakpannen ook een rieten dakbedekking overwegen bij een schuin dak. Een rieten dakbedekking geeft het dak van uw woning namelijk een landelijke uitstraling. Bij een plat dak is echter een groene dakbedekking een zeer geschikt alternatief voor een bitumen dakbedekking. Hierdoor verbruikt u op jaarbasis veel minder energie en wordt uw woningwaarde verhoogd. Ook kunt u ons contacteren voor hulp bij een daklekkage.